• Tuesday June 18,2019

Kategori - om denne bloggen


Stem på meg.  Ingen bein om det.

Stem på meg. Ingen bein om det.

Er det ingen dybde PZ vinner ikke? I sitt siste forsøk på å bekjempe meg prøver han å appellere til "søte tentakel " publikum. Men klart, dette er virkelig et angrep på de av oss med bein. Ved å støtte den avvikende naturen av ikke-forkalkede dyr, åpner PZ en gateway som bare kan føre til et fryktelig utfall. Det er de

3. årlig 3QuarksDaily science skriftlig konkurranse åpen

3. årlig 3QuarksDaily science skriftlig konkurranse åpen

I 2009 ble bloggen 3 Quarks Daily satt opp en pris for årets beste science blog-skriving. Det har blitt veldig populært ganske fort, og de har annonsert den tredje årlige konkurransen. De aksepterer offentlige nominasjoner, og det betyr deg! Hvis du har et vitenskapsblogg innlegg du har lest i det siste året som du bare elsket, kan du nominere det ved å legge igjen en kommentar i 3QD-innlegget som er koblet over. De

Gratulerer med Carl Zimmer!

Gratulerer med Carl Zimmer!

Min kollega Hive Overmind blogger Carl Zimmer vant nettopp American Association for fremskritt for vitenskapens Kavli Science Journalism Award for å skrive i stor avis, spesielt New York Times. Jippi! Carl Zimmer vant i kategorien stor avis for en trio av artikler han skrev for The New York Times om aspekter av genetikk og evolusjon.

Geek En uke # 18: meg!

Geek En uke # 18: meg!

Jeg er veldig glad for å la dere alle vite at Len Peralta valgte meg å være hans attendeende Geek A Week geek. Len er en kunstner og en geek selv. Han tegnet en offisiell plakat for w00tstock, skapte zombie-alfabetet, og gjør det fantastiske Monster by Mail. Hans Geek A Week-prosjektet er å intervjue 52 geeks, tegne et spillekort for dem, og intervjue dem. Han

Jeg er intervjuet av Weinersmiths

Jeg er intervjuet av Weinersmiths

Zach Weiner, lørdag morgen frokostgriser og Kelly Smith, fra Weinersmith, intervjuet meg for deres nye podcast, The Weekly Weinersmith. Jeg er faktisk bare deres andre gjest, så vi vil se om podcasten overlever. Vi snakket om James Webb Space Telescope, for det meste, men som vanlig når jeg snakker med Zach, går vi begge tilbake til 15 år gamle gutter. Men

KONKURRERER IKKE DØD!  Og en mea culpa

KONKURRERER IKKE DØD! Og en mea culpa

Jeg har noen gode nyheter, og en mea culpa av slags. For det første, de gode tingene: COMPETES-loven kan gå til representantskapet for å stemme så tidlig som i dag! Denne handlingen vil finansiere mye vitenskapelig innovasjon og utdanning, og er svært nødvendig hvis vi skal investere i vår fremtid som et land. Jeg e

Huffington Post  's nyeste blogger

Huffington Post 's nyeste blogger

'. meg! Jeg har lest The Huffington Post for en gang nå. Mens jeg ikke alltid er enig med det bloggerne sier, har jeg funnet mye av det å være ganske morsomt og underholdende. For noen måneder siden la jeg merke til at de ville koble til astronomi nyheter, og det ville få mange kommentarer, men da var det det. Ing

(S) quid pro quo

(S) quid pro quo

Se. Jeg kan bare håndtere så mange skremmende angrep fra PZs blekksprutfargede giftkvist (som her, her, her og her, og her, og her og her). I tillegg til denne skrivingen har han 500 flere stemmer enn jeg gjør (han er på omtrent 3200 til min 2600 kl. 11.00 Pacific tid mandag kveld 3490 til min 3270 klokken 10:00 tirsdag). De

Celestron Astropix-vinnere er oppe!

Celestron Astropix-vinnere er oppe!

Vinnerne av "Capture the Universe " astrofotography konkurransen er blitt annonsert og er nå oppe for visning! OK, antar jeg det kan trenge litt forklaring. I juni annonserte Discover Magazine og Celestron en kamp for folk å sende inn sine beste bilder av himmelen ved hjelp av Celestron-utstyr.

SERPs

SERPs

Jeg, som de fleste bloggere, er interessert i som lenker her. Noen ganger får jeg en bump i treff, og jeg vet PZ eller en annen stor blogg har koblet inn. Selvfølgelig, å vite hva folk skrev inn i Google, er en god kunnskap å ha også. Det er interessant å vite hvilke søkeord folk brukte til å finne nettstedet. Noen m

Ny BABlog-konkurranse: vinn  "The Saucer Fleet "!

Ny BABlog-konkurranse: vinn "The Saucer Fleet "!

[Oppdatering: Mitt spamfilter mener at mange av kommentarene som sendes inn, er spam av en eller annen grunn. Hvis du får et automatisk notat som sier at din kommentar er spam, ikke bekymre deg! Jeg vil sørge for at det kommer i listen.] Det har vært en stund siden jeg har gjort en BABlog giveaway, så det er veien for sent. Og

Gi meg, Seymour!

Gi meg, Seymour!

Hive Overmind har fiddling med nettstedet, og jeg må si at de har forbedret ting rundt her! For en, blir alle våre bloggfeeder nå behandlet av Feedburner. Å bruke feeds er faktisk ganske enkelt; tenk på det som et magasin du abonnerer på som blir sendt til huset ditt. Når en blogg som meg oppdateres med et nytt innlegg, er feed oppdatert, og hvis du abonnerer på feedet får du det nye innlegget sendt til deg. Jeg bru

En halv million besøkende

En halv million besøkende

"Jeg la merke til i dag at sitemeteret på denne bloggen (på høyre side, nær bunnen av listen over ting der) sier at BA Blog passerte 500 000 besøkende markeringen. Jeg installerte den 22. mai 2005, så det begynte å telle på den tiden. Faktisk sier min egen webstatistikkpakke at tallet skal være høyere, men jeg er ikke altfor bekymret for det. Poenget

Oklahoma: Doomed

Oklahoma: Doomed

C'mon, snart! Kan du i det minste ikke la dette nye året bli litt moden før du skyter i foten? En uke i 2009, og Oklahoma lovgivere allerede prøver å passere antiscience lovgivning: Senatet Bill 320 (dokument), prefiled i Oklahoma Senatet og planlagt til en første lesning 2. februar 2009, er tilsynelatende den første antievolution lovforslaget 2009. Rett

Bekreftet: Bush undertrykker CDC-vitenskap

Bekreftet: Bush undertrykker CDC-vitenskap

Jeg kommenterer noen ganger politisk aktivitet, spesielt når den krysser - og tramples - vitenskap. Bush-administrasjonen har vært forferdelig tunghendt om å knuse noen vitenskap som går imot dets politiske og religiøse skjenker. I forrige uke skrev jeg om Det hvite hus som redigerte store deler av en tale gitt av lederen til Sykdomsstyringssentrene da hun snakket om hvordan CDC forbereder seg på å håndtere effektene av global oppvarming. I et n

Jeg gir en snakk på Eastern Michigan University 15. februar

Jeg gir en snakk på Eastern Michigan University 15. februar

Hei, gjett hvor jeg er? Ja, der. Vel, litt til venstre for den store blob. Ypsilanti, Michigan, for å være eksakt. 15. februar gir jeg min "Death from the Skies!" På Eastern Michigan University på 7:00. Det er gratis, så hvis du er i området, slippe av! Jeg bodde i Ann Arbor i tre år, så det er kult å hodet der tilbake. Og hvis

Store nyheter: Bad Astronomi flytter til Slate magazine

Store nyheter: Bad Astronomi flytter til Slate magazine

Jeg har en ganske stor kunngjøring å gjøre: Bad Astronomy Blog flytter til Slate magazine den 12. november! Jeg har skrevet på Discover Magazine i over fire år, og det har vært en fin tur. Fra det øyeblikket telefonen først ringte tidlig i 2008, ringte da CEO Henry Donahue meg om jeg ville være interessert i å bli med i sin nasende blogkollektiv - til denne dagen har jeg hatt så mye moro å jobbe for denne grand vitenskapsmagasinet. Jeg har po

Gratulerer med andre årsdagen til meg!

Gratulerer med andre årsdagen til meg!

For to år siden i dag flyttet jeg bloggen min til Discover Magazine 's nettside. Jeg vil innrømme at jeg var bekymret litt da det skjedde; ville trafikken min krasje, ville deres trafikkulykke, ville de våkne opp og innse hva en awesomely stor feil de gjorde? Heldigvis var svarene nei, nei, og ikke ennå, så alt er kult. Fak

Revolutionens utvikling

Revolutionens utvikling

Min manchrush Wil Wheaton skrev bare et utmerket essay om informasjonsrevolusjonen på gang (advarsel: det er lagt ut på selvmordspiker, en veldig NSFW men veldig kul side). I essayet gjør Wil et poeng som tok meg år å få: Internett gjør små ting store, viralt, og det gjør det gratis. Et band som aldri kan gjøre det til en plateselskap, kan få distribusjon via YouTube. En forfat

Et raskt notat om AAS

Et raskt notat om AAS

Jeg har fått e-post og tweets om det amerikanske astronomiske samfunnsmøtet som foregår akkurat nå i Long Beach California, så jeg trodde jeg skulle lage en rask kommentar: 1) Jeg er ikke der. Lang historie, men det har ikke trent i år. Jeg elsker å gå til møtene - og jeg vil være ærlig her - fordi det er min årlige sjanse til å komme sammen med mange venner, både nye og gamle. Jeg kan ikke